The Derrick Crossers

Welkom bij The Derrick CrossersCorona virus

Inzake het Corona-virus gaan wij het onderstaande bericht op de NFF website zetten


Nu het coronavirus ook Nederland steeds meer in zijn greep krijgt, worden er vanuit het RIVM maatregelen genomen om verdere verspreiding te voorkomen. De NFF volgt de richtlijnen van het RIVM en treft ook maatregelen voor de BMX sport.

In Nederland is het RIVM de organisatie die alle informatie heeft en voor de voorlichting over het verloop en de aanpak in Nederland zorgt. Op dit moment heeft het indammen van het virus de hoogste prioriteit. De NFF draagt daarbij haar verantwoordelijkheid voor landelijke wedstrijden en kampioenschappen.

De verantwoordelijkheid voor het wel of niet doorgaan van wedstrijden ligt bij de organisatoren van de desbetreffende wedstrijd. Mochten er vanuit de overheid maatregelen worden opgelegd die mogelijk ook de BMX sport raken, zoals het annuleren van wedstrijden, dan melden wij dit zo spoedig mogelijk op onze website.

Meer informatie over het Coronavirus
Meer algemene informatie over het Coronavirus kun je vinden op de website van het RIVM.

Op deze site kun je zien wat er wordt afgelst:

https://fietscross.org/corona/afgelast-wegens-corona/

 

Met vriendelijke groet,

 

Monique Broekmeulen

Secretaris NFF

 

12 maart 2020  KNWU

Nu het Coronavirus ook Nederland steeds meer in zijn greep krijgt, worden er vanuit het RIVM maatregelen genomen om verdere verspreiding te voorkomen. In Nederland is het RIVM de organisatie die alle informatie heeft en voor de voorlichting over het verloop en de aanpak in Nederland zorgt. Op dit moment heeft het indammen van het virus de hoogste prioriteit. De KNWU volgt de richtlijnen van het RIVM en draagt daarbij haar verantwoordelijkheid voor de wielersport. Lees hier wat de gevolgen zijn voor de Nederlandse wielersport.

Gevolgen wielersport
Vanuit de Nederlandse regering en het RIVM is er een verbod gekomen op alle evenementen met meer dan 100 mensen. Naast dit verbod adviseert NOC*NSF de Nederlandse sport om alle sportevenementen waaronder competitie-, oefen-, en trainingswedstrijden af te gelasten. De KNWU volgt dit advies. Voor de Nederlandse wielersport houdt dit in dat alle wedstrijden, competities en andere wieleractiviteiten afgelast zijn. Deze maatregel geldt tot en met 31 maart 2020.

Wanneer er meer informatie bekend is rondom het Coronavirus wat gevolgen heeft voor de wielersport melden wij dit op onze website.

Meer informatie over het Coronavirus
Meer algemene informatie over het Coronavirus vindt je op de website van het RIVM. Meer sportgerelateerde informatie over het virus vindt je op de website van NOC*NSF.

MEER INFORMATIE CORONAVIRUS

·          Meer algemene informatie over het Coronavirus (RIVM)

 Meer sportgerelateerde informatie over het Coronavirus (NOC*NSF)© The Derrick Crossers
Ontwikkeld door de web artisans van deployt.nl