The Derrick Crossers

The Derrick CrossersLid Worden

VANAF 4 JAAR

Je kunt vanaf 4 jaar, én als je kunt fietsen, al gaan BMX'en en aan wedstrijden meedoen. Denk jij "DAT IS GAAF", kom dan eens een keertje kijken bij een training, je mag zelfs meedoen.

Je mag als startende BMX'er komen in de opstartgroep of groep 1 op maandag- en op donderdagavond. We hebben voor jou een leenfiets, een helm en handschoenen die je tijdens de 1e trainingen mag gebruiken. Zelf moet je zorgen voor stevige dichte schoenen, lange broek en een shirt met lange mouwen.

Na 8 keer meetrainen (1 maand) beslis JIJ of je wel of geen lid wilt worden. Als je besluit om lid te worden verwachten we wel dat je op korte termijn zelf voor een eigen fiets en kleding zorgt.

Advies: Koop niet zomaar een fiets die op Marktplaats wordt aangeboden of iets dergelijks, maar laat je eerst goed informeren door de trainers en/of andere leden. Zie ook voor meer informatie over een BMX fiets op hoofdstuk 'richtlijn BMX fiets'

 

CONTRIBUTIE

De contributie bedraagt € 10,- per maand per lid en wordt ieder jaar vast gesteld tijdens de ledenvergadering.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Fiets Federatie (NFF) en daar betaal je jaarlijks € 10,- voor een licentie. Hiermee ben je dan ook automatisch verzekerd tijdens trainingen en wedstrijden.

Contributie loopt minimaal voor een half jaar met een opzegtermijn van 1 maand.

 

WEDSTRIJDEN

NFF organiseert district-wedstrijden in de buurt waarbij je punten kunt verdienen en uiteindelijk een beker ontvangt. Normaal zijn er 5 wedstrijden voor en 5 wedstrijden na de zomervakantie, waarbij je tegen leeftijdgenootjes rijdt. Als je voldoende wedstrijden meedoet ben je zeker van een beker. Voor deze district-wedstrijden betaal je € 2,50 per wedstrijd.

 

LID WORDEN

Vul het inschrijfformulier in door op onderstaande knop te drukken en stuur vervolgens een kopie van je paspoort of ID naar het wedstrijdsecretariaat of lever dit in bij één van de bestuursleden op de baan tijdens een training.© The Derrick Crossers
Ontwikkeld door de web artisans van deployt.nl