The Derrick Crossers

The Derrick CrossersWedstrijden

Het is in principe mogelijk om aan 2 soorten wedstrijden mee te fietsen:

  1. Districts-Wedstrijden
  2. Nationale-Wedstrijden

Districtswedstrijden

Districtswedstrijden zijn wedstrijden met leeftijdsgenoten in de regio en zijn bovendien ook een mooie opstart voor startende crossers.

FCC The Derrick Crossers is ingedeeld in District Oost samen met clubs uit:

Districtswedstrijden worden in 2 series verreden:

Elke serie bestaat uit 5 wedstrijden, waarbij er per wedstrijd punten te verdienen zijn die uiteindelijk jouw plaats in het eindklassement bepalen.

 

Meedoen aan een Districtswedstrijd

Heb je je opgegeven voor een districtswedstrijd, dan dien je vóór 9:15 uur aangemeld te zijn bij jouw Clubvertegenwoordiger op de baan waar de wedstrijd wordt verreden.

Er hangen lijsten op de baan, check zelf of je ingeschreven staat en of je goed ingedeeld bent, zo niet meld dit direct bij jouw Clubvertegenwoordiger.

De clubvertegenwoordiger is te vinden in de clubtent. Aanmeldingen en/of wijzigingen na 9:15 uur kunnen niet meer verwerkt worden. De Clubvertegenwoordiger moet zich vóór 9:30 uur gemeld hebben bij de Jury!

Het is verplicht om tijdens de wedstrijden in het clubshirt te rijden.

 

Open Klasse

Tijdens een Districtswedstrijd is het ook mogelijk om een Open Klasse wedstrijd te fietsen, dit is een extra wedstrijd die na de districtswedstrijd wordt verreden.

Een Open Klasse wedstrijd is ervoor om wedstrijdervaring op te doen en wordt verreden op basis van leeftijd. Voor de eerste 3 rijders is er een beker te verdienen.

De kosten hiervoor zijn € 2,00 per wedstrijd en kunnen op de dag zelf betaald worden aan de Clubvertegenwoordiger

 

Wanneer er onderweg naar een wedstrijd iets gebeurt waardoor je niet kunt komen of niet op tijd aanwezig kunt zijn; bel, SMS of App dan direct de Clubvertegenwoordiger.

Nationale Wedstrijden

Nationale wedstrijden zijn wedstrijden die door heel Nederland verreden worden, we noemen ze ook wel Provinciale Kampioenschappen (PK's). Als je een aantal PK's hebt verreden mag je rijden op een Nederlands Kampioenschap (NK).

Op de Website van NFF staat hierover alles uitgelegd

Opgave voor PK's en NK kan via het ledenpaneel.

Wil je hier nog meer over weten, vraag dan het wedstrijdsecretariaat, bestuurslid of iemand op de baan die hier meer van weet.

 

Wedstrijdkalender

Naar wedstrijdkalender

 

Terug naar boven© The Derrick Crossers
Ontwikkeld door de web artisans van deployt.nl